Master Class med Endre Skandfer
Sep
6
5:00 PM17:00

Master Class med Endre Skandfer

I samarbeid med TIFF Junior inviterer vi til Master Class med regissør, animatør og illustratør, Endre Skandfer!

Endre har mer enn 15 års bakgrunn fra animasjonsbransjen og har jobbet med selskaper som Qvisten Animasjon, Filmkameratene, Oscar-vinnende Mikro film og Oscar-vinnende Storm Studios. Han har regissert en rekke reklamefilmer, musikkvideoer og kortfilmer – deriblant Fabelfjords prisbelønte film «Dunder», som sikkert mange av dere kjenner.

Hvordan lager man en god animasjon og formidler en fortelling? Hvordan kan man få en karakter til å uttrykke det du vil gjennom animasjon? Skandfer tar deg med på stegene i animasjon fra manus til film!

Arrangementet passer for store barn, voksne - og alle filminteresserte!

TID/STED
Fredag 6. september kl. 17:00-18:30
Tvibit, Multirom
Gratis inngang!

View Event →
SNOW19, Tromsø
May
7
to May 8

SNOW19, Tromsø

I år er vi medarrangør av konferansen SNOW. Tema vil være samarbeid mellom film- og reiselivsbransjen, samt kapitaltilgang til de to bransjene. SNOW19 arrangeres i samarbeid med Arctic-365 og støttes av Samfunnsløftet.

View Event →
Miniseminar om Rabalderbygda
Sep
7
10:00 AM10:00

Miniseminar om Rabalderbygda

Tord Theodor Olsen fra Melbu vil lage det neste store skandinaviske underholdningskonseptet for barn i Skandinavia. På dette seminaret får et unikt dypdykk i hvordan han  tenker å  få det til, både konsept bakgrunn og markedsstrategi. Møt han på Fokus kino i Tromsø fredag 7. september kl. 10.00

View Event →
Kick-off Manusnettverk, serieskaper work-shop
Jun
15
11:00 AM11:00

Kick-off Manusnettverk, serieskaper work-shop

I forbindelse med opprettelsen av et manusnettverk i klynga, får vi 15. juni besøk av serieskaper/forfatter og showrunner Gjermund Stenberg Eriksen som blant annet er mannen bak manuset til Emmy-vinnende Mammon og Aber Bergen. Det blir en heldags work-shop som går på hvordan man går fra ide til ferdig manus med særlig fokus på serieproduksjon.

View Event →