Back to All Events

Miniseminar om Rabalderbygda

  • Aurora Fokus kino (map)

Tord Theodor Olsen fra Melbu vil lage det neste store skandinaviske underholdningskonseptet for barn i Skandinavia. På dette seminaret får du et unikt dypdykk i hvordan han  tenker å  få det til, både konsept bakgrunn og markedsstrategi.

Tord Theodor Olsen har ambisjoner om å lage det neste store underholdningskonseptet for barn i Norge og  Skandinavia, og for å få det til, vil mange filmarbeidere bli involvert. På foredraget skal Olsen presentere hvordan han  tenker å  få til det. Deltakerne på seminaret får et unikt dypdykk inn i både konsept, bakgrunn og markedsstrategi, så  langt det har kommet til nå. Det vil også bli anledning for innspill og dialog med foredragsholder. Underveis vil det også bli visning av produksjoner slik de foreligger så langt.

Tord er utdannet journalist og har jobbet med film og TV siden han var ung mann på Melbu i Vesterålen. Han har  produsert en rekke kortfilmer, hovedsakelig for et ungt publikum. Hans kunstneriske verk er inspirert av en  eventyrlysten barndom, som blant annet gikk ut på å rømme øya ved å padle i badekar til fastlandet.

Seminaret arrangeres av Filmklynge Nord i samarbeid med TIFF Junior. Påmelding her: http://www.tiffjunior.no/2018/seminarer/miniseminar-om-rabalderbygda