Nytt klyngemedlem fra Lofoten

Siste tilvekst til Filmklynge Nord er Invenio AS, ved Jesper Seip. Han tar imot filmoppdrag i Lofoten. Han ble uteksaminert fra Nordland Kunst- og Filmfagskole i 2019 og fra European Film College i 2015, men har jobbet med film siden han var 14. I dag jobber han selv mye dokumentarisk, men som arbeid tar han imot filmproduksjoner som kommer på besøk til Lofoten. Han spesialisert seg som kameraoperatør, klipper, droneoperatør og B-foto, men utfører stadig selvstendige arbeider.

Jesper har en passion for friluftsliv og lange fjelløp, så man finner han gjerne løpende med kameraet i fjellet eller hengende fra en fjellvegg.

Du kan nå melde deg på Klyngesamlingen "Film fra Nord i Sør"

Du kan nå melde deg på Klyngesamlingen "Film fra Nord i Sør"

Programmet for klyngesamlingen Film fra Nord - i Sør er nå så godt som klart, og du kan melde deg på samlingen. Det lønner seg å melde seg på tidlig… Mange spennende programposter, og flere spennende nyheter vil bli presentert. Film fra Nord - i Sør arrangeres av Filmklynge Nord i samarbeid med Nordnorsk Filmsenter, Filmfond Nord, Tromsø Internasjonale Filmfestival og Salt Art Music.