Unfrozen AS blir med i Filmklynga.

Unfrozen AS består av to deler:
- Unfrozen Pictures som produserer sjangerbasert fiksjon rettet mot kino, streaming & tv. Vårt hovedprosjekt for tiden er "Jötunheimr", som er en viking fantasy miniserie som vi har produsert med egne midler og som nå er i post-produksjon. Samtidig utvikler vi nye prosjekter både korte og lange som vi søker finansering og distribusjon til. Vi er også ute etter å co-produsere med andre produksjonsselskaper, gjerne utenlandske og på prosjekter som har stort fokus på art-departement og produksjonsdesign.
- Art-departement og produksjonsdesign er noe vi spesialiserer oss på. Vi har hos oss folk som jobber med å bygge opp stor kompetanse innen kostymedesign, rekvisit framstilling, konsept-tegning, sminke, spesial effekter, osv. Vi har også kontakter innen 3d-print/plastarbeid og også innenfor viking/middelalder-rekreasjonsmiljøene i Nordnorge og resten av landet. Så ta kontakt om du trenger produksjonsdesign eller om du er produksjonsdesigner som trenger gode assistenter. Våre folk er ekstremt lærevillige og ønsker å tilegne seg mer kunnskap fra de skikkelig etablerte innenfor feltet.